A venit vreun şeic? Scene de un lux parcă desprins din O mie şi una de nopţi! Un misterios milionar a dat clasă turiştilor la o terasă din Mamaia, unde a comandat la o ciorbă ardei şi smântână cât pentru două familii, umilindu-i pe toţi ceilaţi comeseni.milionar_ciorba_mamaia.jpg

“A cerut două porţii de pâine, dar şi mămăligă, moment în care toată lumea a întors capetele. După ce i-a adus ciorba, i-a spus chelnerului să-i mai aducă un ardei iute. După alte 3 minute, a mai cerut un ardei. Probabil e un şeic aflat în vacanţă la noi, altfel nu-mi explic de unde atâta bănet”, spune Marian, turist care a asistat la scenă.

Când a comandat şi un mujdei, 10 românce au sărit efectiv pe el şi i-au propus să le ia de nevastă, tulburate de averea bărbatului.

Nota de plată a fost păstrată de patron, care a lipit-o la intrarea în restaurant, să se laude cu ea la toate televiziunile: “Clienţi ca ăsta să tot vină, doamne ajută! Mi-am făcut suma pe sezonul ăsta”.

Cheltuielile opulente nu s-ar fi oprit aici! Există surse care spun că după ciorbă acest turist, care l-ar fi întrecut pe Ludovic al XIV-lea la decadenţă ar fi comandat şi o bere, atenţie! nu la draft, ci la sticlă.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Monday, 06.08.2018 14:07 Social

National Cinematografic