A venit vreun şeic? Scene de un lux parcă desprins din O mie şi una de nopţi! Un misterios milionar a dat clasă turiştilor la o terasă din Mamaia, unde a comandat la o ciorbă ardei şi smântână cât pentru două familii, umilindu-i pe toţi ceilaţi comeseni.milionar_ciorba_mamaia.jpg

“A cerut două porţii de pâine, dar şi mămăligă, moment în care toată lumea a întors capetele. După ce i-a adus ciorba, i-a spus chelnerului să-i mai aducă un ardei iute. După alte 3 minute, a mai cerut un ardei. Probabil e un şeic aflat în vacanţă la noi, altfel nu-mi explic de unde atâta bănet”, spune Marian, turist care a asistat la scenă.

Când a comandat şi un mujdei, 10 românce au sărit efectiv pe el şi i-au propus să le ia de nevastă, tulburate de averea bărbatului.

Nota de plată a fost păstrată de patron, care a lipit-o la intrarea în restaurant, să se laude cu ea la toate televiziunile: “Clienţi ca ăsta să tot vină, doamne ajută! Mi-am făcut suma pe sezonul ăsta”.

Cheltuielile opulente nu s-ar fi oprit aici! Există surse care spun că după ciorbă acest turist, care l-ar fi întrecut pe Ludovic al XIV-lea la decadenţă ar fi comandat şi o bere, atenţie! nu la draft, ci la sticlă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 06.08.2018 17:07 Social

National Cinematografic