Fiţe de milionar în Mamaia. A comandat la o ciorbă o porţie dublă de pâine, doi ardei şi o smântână

A venit vreun şeic? Scene de un lux parcă desprins din O mie şi una de nopţi! Un misterios milionar a dat clasă turiştilor la o terasă din Mamaia, unde a comandat la o ciorbă ardei şi smântână cât pentru două familii, umilindu-i pe toţi ceilaţi comeseni.

“A cerut două porţii de pâine, dar şi mămăligă, moment în care toată lumea a întors capetele. După ce i-a adus ciorba, i-a spus chelnerului să-i mai aducă un ardei iute. După alte 3 minute, a mai cerut un ardei. Probabil e un şeic aflat în vacanţă la noi, altfel nu-mi explic de unde atâta bănet”, spune Marian, turist care a asistat la scenă.

Când a comandat şi un mujdei, 10 românce au sărit efectiv pe el şi i-au propus să le ia de nevastă, tulburate de averea bărbatului.

Nota de plată a fost păstrată de patron, care a lipit-o la intrarea în restaurant, să se laude cu ea la toate televiziunile: “Clienţi ca ăsta să tot vină, doamne ajută! Mi-am făcut suma pe sezonul ăsta”.

Cheltuielile opulente nu s-ar fi oprit aici! Există surse care spun că după ciorbă acest turist, care l-ar fi întrecut pe Ludovic al XIV-lea la decadenţă ar fi comandat şi o bere, atenţie! nu la draft, ci la sticlă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 august 2018 15:08

Alte articole

Vezi mai mult