Foc de artificii la Ambasada SUA. Antena3: “Americanii serbează adoptarea noului cod penal”

Petrecere fastuoasă la Ambasada Americii, după adoptarea noului cod penal, potrivit Antena3. Americanii se bucură că românii au schimbat legile abuzive, care aruncau mii de români nevinovaţi în puşcărie: “România face un pas decisiv pe calea libertăţii şi democraţiei” titra burtiera Antenelor.

“Americanii au fost atât de fericiţi că Liviu Dragnea scapă de puşcărie, că au invitat sute de diplomaţi de la toate ambasadele din Bucureşti, pentru că au dorit să dea România drept exemplu”, susţine Mihai Gâdea. “Iată cât de mult preţuiesc americanii profesionalismul parlamentarilor PSD şi ALDE. Au şi uitat că e 4 Iulie, atât de mult s-au bucurat pentru români!”, titra Antena 3.

Poziţionarea clară a Statelor Unite de partea noilor coduri a culminat cu focul de artificii, care a fost urmat de un spectacol inedit oferit de PSD în faţa porţii: Floricica Dansatoarea a realizat un număr de striptease într-un costum de cowboy. Un reporter Antena 3 l-a întrebat pe Hans Klemm: “De ce nu aţi invitat pe nimeni de la USR? Pentru că nu merită burgeri ăştia plătiţi de Soros”, spre stupefacţia ambasadorului, care a confirmat, pentru că nu e bine să te contrazici cu nebunii.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
4 iulie 2018 18:14
Citește mai mult despre: 4 iulie ambasada antena 3 artificii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult