Decizie istorică la ONU! După ce au bombardat câteva depozitele de arme chimice din Siria, coaliţia formată din SUA, Franţa şi Anglia a decis să bombardeze ceva care pune în pericol chiar mai multe vieţi: Spitalul Judeţean Ploieşti.bombe_ploiesti_spital.jpg

Cetăţenii sunt rugaţi să stea calmi, pentru că vor fi bombardamente de precizie, adică vor fi bombardate firmele căpuşă ale spitalului, precum şi vilele tuturor directorilor spitalului de după 1990. “De spitalul propriu-zis nu se vor apropia bombardierele, pentru că riscul de infecţie e mult prea mare. Nu avem cum să ne punem cu bacteriile de la Spitalul Ploieşti”, spune un general american.

Surse de la Pentagon confirmă că cifrele de la Ploieşti sunt groaznice: "Ăştia au omorât mai mulţi oameni decât au omorât teroriştii ISIS. Trebuie să facem ceva, e genocid".

Bombardamentele ar putea fi amânate câteva zile, pentru că prefectul de Prahova a cerut celor de la NATO şpagă ca să le permită survolarea spaţiului aerian al judeţului. Surse încă neconfirmate spun că în consecinţă bombardierele au primit ordin să arunce bombe şi pe vila respectivului prefect.

Scris de Ionut | Monday, 16.04.2018 14:18 Social

National Cinematografic