Imediat ce-a auzit c-ar exista ceva popular numit ”balena albastră”, producătorul celei mai îndrăgite băuturi printre vasluieni, spirtul Mona, a decis să profite. El a lansat băutura într-un ambalaj special, în formă de balenă, decizie cu care practic a câștigat piața de alcool pe segmentul adolescenți vasluieni.

”Fi-miu bagă și câte 4-5 pe zi, e înebunit după balenele astea albastre”, confirmă un părinte de adolescent vasluian. ”Dar nu e nimic periculos în ceea ce face, e o simplă pregătire pentru când s-o face mare. Ficatul trebuie pregătit din timp, dacă vrei să ai performanțe, ca orice vasluian serios.”

balena_albastra_vaslui copy.jpg


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Saturday, 18.03.2017 16:22 Social

National Cinematografic