Imediat ce-a auzit c-ar exista ceva popular numit ”balena albastră”, producătorul celei mai îndrăgite băuturi printre vasluieni, spirtul Mona, a decis să profite. El a lansat băutura într-un ambalaj special, în formă de balenă, decizie cu care practic a câștigat piața de alcool pe segmentul adolescenți vasluieni.

”Fi-miu bagă și câte 4-5 pe zi, e înebunit după balenele astea albastre”, confirmă un părinte de adolescent vasluian. ”Dar nu e nimic periculos în ceea ce face, e o simplă pregătire pentru când s-o face mare. Ficatul trebuie pregătit din timp, dacă vrei să ai performanțe, ca orice vasluian serios.”

balena_albastra_vaslui copy.jpg


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Saturday, 18.03.2017 16:22 Social

National Cinematografic