Foto. Eroul de la Dristor. El e pompierul care a salvat șaorma din flăcări!

Clipe emoționante în timpul intervenției pompierilor la incendiul care a distrus Dristor Kebab din Capitală. Au apărut fotografiile cu pompierul care a salvat o rolă de carne, pe care a ținut-o în brațe ca pe propriul său copil, reușind s-o scoată din flăcările care au mistuit totul.

Martorii au izbucnit în lacrimi când pompierul a ieșit cu carnea din spațiul distrus de flăcări. Unii au învelit-o cu lipie ca să nu se răcească. Ei spun că rola de șaorma stătuse în foc exact cât trebuia ca să devină crocantă și perfectă. Din fericire un alt coleg salvase și cartofi prăjiți, stingând focul cu salată aruncată peste ei.

Din primele informații ar fi vorba de o rolă de carne de vită, care în aceste momente este în afara oricărui pericol și a fost transportată la o altă șaormerie a grupului. Pompierul care a salvat-o descrie prin ce a trecut: ”Am văzut-o prin fum. Era puțin înnegrită pe o parte. Am spart vitrina cu toporul, am sărit și am apucat-o. Cel mai greu a fost s-o salvez de colegii care încercau să muște din ea”, spune pompierul Decebal Popescu, eroul de la Dristor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
29 aprilie 2021 14:40
Citește mai mult despre: dristor incendiu pompier șaorma

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult