Foto. Pe balonul de spionaj chinezesc scria „Basarabia e România”

Misterul balonului care a survolat zilele trecute Statele Unite a fost în sfârșit dezvăluit. După ce analiștii de la televiziuni au speculat că ar fi vorba de un balon de spionaj chinezesc, după ce consilierii l-au forțat pe omul în vârstă Joe Biden să aibă o părere – deși săracul abia știe pe ce lume trăiește, au intrat pe fir anchetatorii militari.

Aceștia au izbutit să identifice rămășițele balonului și, colaborat cu informațiile avute de către obiectivele militare care au fotografiat obiectul, au reușit să descopere ce scria pe el. A fost nevoie, totuși, de aducerea unui programator de la Microsoft de origine română, să traducă informația.

„Aparent scria Basarabia is Romania. What the fuck is Basarabia și, mai ales, what the fuck is România? Aveam un unchi în Alabama care mi-a zis că a fost odată în România, dar credeam că face mișto, exisă o asemenea țară? Vă rog frumos, nu mai scrieți toate prostiile pe peste tot”, a declarat secretarul apărării din guvernul SUA, Lloyd J. Austin III.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

7 februarie 2023 09:18
Citește mai mult despre: balon basarabia e romania spion

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult