Francezii ne jignesc din nou! Sirienilor le dau câte 500 de euro ca să se întoarcă în țara lor

Încă o dată, Franța ne jignește grav! Dacă românii au primit câte 300 de euro ca să se întoarcă în țară, sirienilor li s-au promis câte 500 de euro pentru același gest. Ba, mai mult, francezii spun că toți românii care au încasat cei 300 de euro trebuie să-i dea înapoi, ca să fie folosiți pentru alungarea sirienilor din Franța.

Anunțul francezilor a provocat iritare printre români, care au reacționat vehement, dar inutil, prin postări pe Facebook. Inclusiv președintele Klaus Iohannis a reacționat tot pe Facebook, acuzând Franța că ne consideră cetățeni inferiori. El și-a exprimat totodată speranța că butonul de Dislike va fi întrodus cât de curând, pentru a le arăta francezilor ce crede despre propunerea lor.

În loc să se revolte pe Facebook, cum au făcut-o românii, țiganii sunt mult mai practici. Ei se înghesuie să obțină pașapoarte siriene, atrași de mirajul celor 500 de euro pe care-o pot obține de la francezi. ”E foarte simplu, trebuie doar să găsim un sirian care seamănă cu noi, după care facem schimb de pașapoarte, că lor le convine unul românesc”, a povestit un lider al țiganilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
17 septembrie 2015 11:08
Citește mai mult despre: franta refugiati sirieni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult