Franţa propune un sistem anti-tero sportiv: “Îi prindem, îi pupăm, le dăm drumul!”

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, a decis că aşa nu mai merge. Terorismul face deja parte din cotidian, aşa că trebuie găsite metode mai blânde de a trata cu islamiştii. Ca să nu-i mai deranjeze cu arestări, francezii vor trece la un anti-tero sportiv: îi prind, îi pupă pe turban, apoi le dau drumul.

“E simplu să-i prindem. Oricine poate să-şi dea seama care e un potenţial terorist, când se plimbă pe stradă prin orice oraş din Franţa. Pur şi simplu vezi două categorii de oameni: unii care par ocupaţi cu ceva folositor, şi alţii care nu prea se potrivesc în peisaj. Pe ăia o să-i vizăm. Dar nu-i vom expulza, pentru că noi punem nişte reguli birocratice mai presus de viaţa copiilor noştri”, a declarat senin preşedintele Franţei.

Strategia franceză pare să fi fost adoptată şi de germani, care nu doar că se prefac că luptă contra terorismului islamic, dar mai şi invită milioane de atentatori în numele unei multiculturalităţi. “E ca şi cum ai invita viruşi de tipul HIV, Ebola, sau bacilul ciumei în propriul corp, doar pentru că există. Ori asta e o prostie. Ar trebui să ne preocupe mai degrabă stârpirea acestor viruşi din Europa”, spune Decebal Popescu, expert în bun simţ.

Scris de Ionut
27 iulie 2016 11:07
Citește mai mult despre: franta islam terorism

Alte articole

Vezi mai mult