Frați siamezi în Harghita? Doi copii s-au născut săraci lipiți

Moment delicat pentru doi părinți din Harghita, cărora nașterea celor doi copii nu le-a adus bucuria sperată. Spre uluiala celor doi etnici maghiari, copiii lor s-au născut săraci lipiți.

Părinții dau acum vina pe medici, pe care îi acuză de lipsă de interes. ”Nu ne-au avertizat niciodată pe perioada sarcinii că soția mea ar putea da naștere la doi copii săraci lipiți”, acuză István Bekete, tatăl celor doi micuți. ”Eu sunt sigur că ei au văzut la ecografie că băiețeii noștri sunt săraci lipiți, dar nu i-a interesat de noi și nu ne-au spus nimic.”

Pe de altă parte, geneticienii spun că e exclusiv vina părinților. ”Părinții știau foarte bine că ei sunt amândoi săraci lipiți, ba chiar și părinții lor au fost săraci lipiți, iar cu un asemenea material genetic era clar că li se vor naște doi copii săraci lipiți. Ce sperau, că li se vor naște doi șeici plini de bani?!”, a reacționat reputatul genetician Pierre de Cebal.

În disperare de cauză, cei doi părinți s-au împrumutat de la vecini și au dat dat bani la vrăjitoare și biserică, însă fără nici un efect. Dimpotrivă, au devenit și mai săraci lipiți decât înainte!

Scris de Calin
6 august 2018 16:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult