Fraudă imensă! Milioane de români, păcăliţi că ar putea vedea ceva interesant la televizor!

Autorităţile anchetează probabil cea mai mare fraudă din istoria României! Milioane de concetăţeni ai noştri au fost înşelaţi în mod sistematic de un grup organizat să se uite la televizor seară de seară ani de-a rândul, cu toate că nu era nimic de văzut. Escrocii acţionau prin intermediul ghidurilor TV care, sub pretextul că le recomandă naivilor ce să vadă în seara respectivă, îi convingeau să se uite la televizor.

„Astfel de escroci profită de naivitatea oamenilor, care-şi imaginează că ar putea vedea ceva la TV”, explică inspectorul Nelu Pop de la Brigada Crimă Organizată. „E vorba de lipsa de cunoştinţe a oamenilor, care cred în acest miraj al emisiunilor de televiziune care ar putea să te amuze. Suntem totuşi uimiţi cât de mulţi români au putut cădea în capcana acestor escroci, dat fiind că şi un copil poate vedea că e vorba de o ţeapă.”

Poliţiştii spun că mulţi dintre cei păcăliţi au fost chiar convinşi să semneze contracte în baza cărora, în schimbul unor sume de bani pe carele plătesc lunar, sunt păcăliţi că ar putea cândva să vadă ceva interesant pe micile ecrane. Inspectorul Pop explică: „Victimelor li se spune că e ca o loterie, că oricine participă ar putea avea şansa să vadă într-o zi ceva extraordinar de bun la TV. Evident, aşa ceva nu se va întâmpla niciodată, e doar o şmecherie ca alba-neagra sau metoda Maradona.”

Scris de TNR
27 aprilie 2012 04:04

Alte articole

Vezi mai mult