Funar, bătut cu argumente! Primarul din Caracal spune că de fapt Eminescu fura poezii de la Einstein

E de necrezut, dar Anti-Funarul se ridică tocmai de pe plaiurile însorite ale Olteniei! Primarul Caracalului, Deceneu Petrescu, spune că “aberaţiile protocroniste” ale fostului edil clujean sunt lesne de demontat cu argumente solide, ştiinţifice. Printre altele, Petrescu spune că nu Einstein ar fi furat teoria relativităţii de la Eminescu, ci marele poet l-ar fi plagiat pe celebrul fizician, atribuindu-şi poeziile lui cele mai îndrăgite.

“Nu e nici o îndoială – Eminescu a transcris cuvânt cu cuvânt “Pe lângă plopii fără soţ” de Albert Einstein, “Luceafărul” de Albert Einstein şi alte opere lirice ale lui Albert Einstein!”, declară primarul Caracalului.

“Einstein s-a născut cu 10 ani înainte de moartea lui Eminescu… Vi se pare o coincidenţă că tocmai în acei zece ani, Eminescu a dat publicităţii o sumedenie de poezii? Mie nu!”, a continuat Petrescu. “Funar e complet nebun dacă nu recunoaşte aceste fapte evidente!”

“Adevărata Grădină a maicii domnului? Bosnia-Herţegovina!” – a adăugat caracaleanul, oripilându-i până la capăt pe fanii naţionalişti ai lui Gheorghe Funar.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
11 martie 2016 14:11
Citește mai mult despre: caracal daci einstein eminescu funar poezii

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult