Funcţionarii care au primit liber azi vor recupera săptămâna viitoare, dormind câte o oră în plus la birou

Deşi au primit liber pe 30 aprilie, funcţionarii vor fi obligaţi să recupereze orele pierdute, garantează autorităţile. Potrivit hotărârii de guvern, cele opt ore de lucru vor fi efectuate săptămâna viitoare, când angajaţii statului vor dormi câte o oră sau două în plus în fiecare zi, la birou sau în spatele ghişeului.

„Toată lumea spune că ziua asta liberă a fost o pomană din partea Guvernului, dar iată că nu e chiar aşa! Acum va trebui să mă trezesc cu două ore mai devreme ca să mă duc să-mi termin somnul la muncă. Partea bună la munca mea e că pot să dorm în parc, dar alţii trebuie să doarmă pe nişte scaune super incomode”, spune Herbert Dulceag, angajat la Direcţia Lacuri, Parcuri şi Agrement.

„Cei care dorm pe scaune super incomode vor primi pentru orele moţăite în plus obişnuitul spor de 100% pentru muncă în condiţii dure”, a asigurat un reprezentant al Executivului.

Câţiva funcţionari deosebit de harnici au refuzat ziua liberă şi s-au dus să sforăie la serviciu, pe canapeaua aia bună din hol, dar spun că vor veni mai devreme şi săptămâna viitoare, dacă e nevoie şi dacă se găsesc suficiente perne.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
30 aprilie 2018 11:08
Citește mai mult despre: 1 mai bugetari functionari zi libera

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult