Furie în Strehaia după ce primarul și-a vaccinat caii înaintea populației

Scandal în Strehaia, unde primarul din localitate este acuzat că și-a folosit influența pentru a-și vaccina cei șase cai pe care îi deține, cu toate că în comună există nu doar oameni mai în vârstă sau cu boli cronice, ci și mulți alți cai cu probleme de sănătate care teoretic ar fi avut prioritate la vaccinare.

Surse din Strehaia acuză și faptul că pentru vaccinarea cailor s-au folosit mai multe baxuri de vaccin, câte 87 de doze pentru fiecare cal, primarul insistând ca animalele lui să primească doze în funcție de greutate. Primarul se apără spunând că trebuie avut grijă de singurele ființe din Strehaia care produc ceva, caii fiind salariați, angajați chiar la primărie.

Potrivit medicului din Strehaia, cei șase cai au fost vaccinați la domiciliu, cu o caravană mobilă de vaccinare. Caii nu au avut reacții adverse și au mâncat niște grăunțe la 15 minute după injecții. În aceste momente în fața primăriei din Strehaia are loc un protest spontan al locuitorilor din comună, care scandează ”Fiare vechi lom”, pentru că nu cunosc niciun alt slogan.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
22 februarie 2021 08:02
Citește mai mult despre: cal primar Strehaia vaccin

Alte articole

Vezi mai mult