Condițiile atmosferice dificile țin în aceste zile sute de drone și deltaplane la sol pe malul estic al Prutului, astfel încât traficul de țigări peste graniță a scăzut considerabil. În aceste condiții chiar și măsura de siguranță, aruncatul de baxuri cu catapulta peste râu s-a dovedit o decizie greșită, mii de tone de țigări zburând înapoi în republica Moldova. 

inundatii_pe_prut_tigari.jpg

„Ne confruntăm, într-adevăr, cu o situație de criză, de mai bine de 24 de ore nu se mai găsesc țigări din Ucraina sau Rusia pe nicăieri. Nu cred că vreți să vedeți moldoveni cu adevărat nervoși în zilele următoare că le arde buza după o țigară”, a declarat prefectul județului Iași, Costel Aghiocelesei. 

Autoritățile locale cer intervenția statului care trebuie să asigure țigări la prețuri subvenționate pentru zonele grav afectate. Jandarmii vor împărți chiștoace în satele unde nu au ajuns țigările de contrabandă și vor asigura, unde este cazul, și aprinderea acestora dacă muștiucul este prea mic.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 19.09.2017 18:50 Social

National Cinematografic