Ca de obicei în România, o simplă ploaie a transformat viața locuitorilor într-un adevărat coșmar. Orașul București, capitala țării, a fost lovit de o puternică furtună ce a durat 15 minute dar a făcut ravagii importante. Mii de alegători ai primarului Firea au fost doborâți de vântul puternic din copaci și acum au nevoie de îngrijiri medicale.

metoda_maimuta.jpg

„Am intervenit cu elemente de prim ajutor specifice acestei categorii sociale, adică făină, ulei, găleți și câte 20 de lei. Experiența ne-a arătat că vederea mitei electorale îi liniștește și nu mai sunt agresivi sau agitați”, a declarat un reprezentant al primăriei. În zilele următoare refugiații vor fi mutați în adăposturi urmând a se găsi o soluție locativă pentru ei.

Capitala se confruntă cu o problemă a spațiilor de locuit, tot mai multe zone verzi, cu copaci, sunt defrișate pentru a face loc clădirilor de birouri sau mall-urilor. Reprezentanții primăriei fac un apel la populație pentru a lua câte un votant acasă promițând că sunt foarte cuminți, curați și dresați și că, dacă devin neliniștiți, e suficient să le pui Antena 3 la televizor și adorm imediat cu degetul în gură.  

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 29.06.2016 18:28 Social

National Cinematografic