Furtună în Bucureşti. Au căzut alegătorii lui Firea din copac şi au nevoie de spitalizare

Ca de obicei în România, o simplă ploaie a transformat viața locuitorilor într-un adevărat coșmar. Orașul București, capitala țării, a fost lovit de o puternică furtună ce a durat 15 minute dar a făcut ravagii importante. Mii de alegători ai primarului Firea au fost doborâți de vântul puternic din copaci și acum au nevoie de îngrijiri medicale.

„Am intervenit cu elemente de prim ajutor specifice acestei categorii sociale, adică făină, ulei, găleți și câte 20 de lei. Experiența ne-a arătat că vederea mitei electorale îi liniștește și nu mai sunt agresivi sau agitați”, a declarat un reprezentant al primăriei. În zilele următoare refugiații vor fi mutați în adăposturi urmând a se găsi o soluție locativă pentru ei.

Capitala se confruntă cu o problemă a spațiilor de locuit, tot mai multe zone verzi, cu copaci, sunt defrișate pentru a face loc clădirilor de birouri sau mall-urilor. Reprezentanții primăriei fac un apel la populație pentru a lua câte un votant acasă promițând că sunt foarte cuminți, curați și dresați și că, dacă devin neliniștiți, e suficient să le pui Antena 3 la televizor și adorm imediat cu degetul în gură.

Scris de Ef
29 iunie 2016 16:06
Citește mai mult despre: Firea furtuna maimute

Alte articole

Vezi mai mult