În urma incidentului în care a fost fotografiată mergând cu mașina pe linia de tramvai, primarul Gabriela Firea a transmis un comunicat de presă în care îl acuză pe fostul lider al USR, Nicușor Dan, că ar fi fost la volanul autoturismului. Totodată, aceasta spune că Nicușor Dan ar fi furat mașina din curtea instituției. 

nicusor dan linia de tramvai.jpg

Deputatul a confirmat că a primit o notificare să se prezinte la poliție pentru a da o declarație. „Mi s-a pus în vedere nu doar că am condus pe linia de tramvai, că am furat acea mașină ci și că am făcut-o fără să dețin un permis de conducere, pentru că eu merg de obicei cu metroul sau pe jos”, a declara Nicușor Dan. 

Acesta spune că s-a gândit să nege afirmațiile făcute de primarul Firea dar că a fost amenințat că va fi dat în judecată dacă spune altceva. „Mai mult, mi s-a zis că imediat trec legile justiției prin parlament și voi fi oricum arestat pentru că i-am spus de vreo câteva ori să respecte legea”, spune Nicușor Dan. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Tuesday, 19.12.2017 19:33 Social

National Cinematografic