Gabi Firea a trecut maşina primăriei pe numele lui Nicuşor Dan şi minte că el a mers pe linia de tramvai

În urma incidentului în care a fost fotografiată mergând cu mașina pe linia de tramvai, primarul Gabriela Firea a transmis un comunicat de presă în care îl acuză pe fostul lider al USR, Nicușor Dan, că ar fi fost la volanul autoturismului. Totodată, aceasta spune că Nicușor Dan ar fi furat mașina din curtea instituției.

Deputatul a confirmat că a primit o notificare să se prezinte la poliție pentru a da o declarație. „Mi s-a pus în vedere nu doar că am condus pe linia de tramvai, că am furat acea mașină ci și că am făcut-o fără să dețin un permis de conducere, pentru că eu merg de obicei cu metroul sau pe jos”, a declara Nicușor Dan.

Acesta spune că s-a gândit să nege afirmațiile făcute de primarul Firea dar că a fost amenințat că va fi dat în judecată dacă spune altceva. „Mai mult, mi s-a zis că imediat trec legile justiției prin parlament și voi fi oricum arestat pentru că i-am spus de vreo câteva ori să respecte legea”, spune Nicușor Dan.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 decembrie 2017 17:12

Alte articole

Vezi mai mult