Fire curioasă și întreprinzătoare, primarul general Gabriela Firea l-a sunat astăzi pe Patriarhul BOR să-l întrebe ce sunt Rusaliile ca să știe cum să împopoțoneze orașul de această dată. Răspunsul s-a lăsat așteptat, patriarhul fiind și el surprins de întrebare.

firea_primar_bucuresti_oras_dezastru.jpg

„Mi-e greu să spun ce sunt exact Rusaliile, pentru că asta ține de tradiția creștin-ortodoxă și eu nu mă prea pricep la așa ceva. Aia e pentru săraci, am eu față de sărac?”, a declarat, în primă fază, patriarhul Daniel. „Presupun că e ceva important de li s-a dat liber la fraieri cu ocazia asta. Bagaboanta asta pare cunoscută și dispusă să dea bani la noi, de-aia am zis că o să deschid cartea cu coperți negre să văd ce zice”.

După câteva ore de studiu patriarhul i-a transmis primarului că este vorba de coborârea sfântului Duh asupra ucenicilor lui Iisus. „Sfântul Duh nu se vede, e transparent, cam ca o ceață galbenă. Dacă ții becurile aprinse ziua pe stradă zic că e suficient. Important este să le iei mulți bani pentru asta, foarte mulți, că sfântul Duh mai mult se simte decât se vede”, a povestit Daniel.  


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 04.06.2017 12:53 Social

National Cinematografic