Cine credea că Firea este doar o cântăreață de muzică populară care face copii și câștigă alegerile pentru PSD ca să fure din București, se înșeală amarnic. În spatele imaginii de țață proastă se ascunde un suflet sensibil și patriot care, din economii, din ce bani i-a mai dat bărbatul, a pus banii să cumpere sculptura „Cumințenia Pâmântului”, să nu ajungă pe mâini străine.

firea cumintenia pamantului.jpg

„N-am făcut acest sacrificiu pentru mine, l-am făcut pentru România. Dacă ar fi fost cumpărată de săracii ăștia ar fi ajuns prin cine știe ce muzeu, să se adune praful pe ea. În schimb, la mine pe televizor, unde o voi amplasa, se curăță praful în fiecare zi, că am o femeie care se ocupă de asta”, a declarat primarul Gabriela Firea. 

Noua achiziție nu înseamnă că va înlocui peștele de pe televizor, ci doar că va fi mutat un pic într-o parte. Totodată, „Cumințenia Pământului” va fi înfășurată în celofan de cea mai bună calitate, să nu se tocească dacă pun oamenii mâna pe ea sau se îmbată Pandele și scrumează pe ea din greșeală. 

Scris de Eftimie | Wednesday, 08.06.2016 14:39 Social

National Cinematografic