Scandal la biserica Mahmureala Maicii Domnului din Bârlad după ce un enoriaș a încălcat ritualuri vechi de mii de ani. Acesta s-a grăbit cu împărtășania, a tras vinul prin pâine, a dat totul peste cap și a strigat “Hai, noroc!".

BCD67E21-A66B-4A96-8129-47EC22E4501E.jpeg

Gestul a stârnit furie printre credincioșii aflați la slujbă, care au cerut imediat ca păgânul să fie dat afară din biserică, întrucât aici nu e birt. Cea mai bună dovadă e că nici o lumânare nu poți lua de la biserică pe caiet.


Preotul a aruncat primul anatema asupra răucrediciosului, iar diaconul a aruncat o secure. Încurajat de vinul de împărtășanie și de postul prelungit în care a intrat de când i s-a terminat ajutorul social, vasluianul s-a baricadat în altar de unde a ripostat cu înjurături și blesteme. Lucrurile s-au calmat după ce acesta a fost momit afară cu o damigeană și capturat de poliția locală.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Sunday, 08.03.2020 11:06 Social

National Cinematografic