Gafă incredibilă! Un tanchist rus beat a ocupat, din greșeală, Coreea de Nord

Coreea de Nord se află de mai multe zile sub ocupația trupelor rusești conduse de capitanul Sergei Vasili, un tanchist rus care a pornit asaltul asupra țării pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Plecat din baza de la Vladivostok la începutul săptămânii trecute, acesta a ajuns în 3 zile în capitala țării, din cauza multiplelor rute ocolitoare.

Armata coreeană a deschis trei fronturi pentru a se apăra de invazia rusă, mobilizând baterii întregi de catapulte și un patru batalioane de sulițași. Mare parte din trupele coreene au fost înfrânte deîndată de tancul rusesc, în timp ce restul au dezertat sau au murit de foame în spatele liniei inamice.

În drum spre Coreea, tanchistul a trecut și prin China, unde a călcat sub șenile un sat întreg, lăsând în urmă 2 milioane de victime. Inițial nord-coreenii s-au bucurat când au văzut tancul, cezând că este un model nou de Daewoo Espero, cu turelă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
10 martie 2014 16:03

Alte articole

Vezi mai mult