Gafă inexplicabilă! Un producător de parizer a folosit hârtie igienică parfumată, nu normală

Scandal într-o localitate din Sălaj! Cel mai apreciat producător de mezeluri din judeţ, probabil şi singurul, a făcut o gafă uluitoare: a înlocuit principalul ingredient al parizelului, hârtia igienică normală, cu una parfumată. Zeci de sălăjeni au făcut deja reclamaţie la OPC, deranjaţi de aromele puternice din parizer.

„M-a mâncat în cur să iau parizer, iar acum, după ce l-am mâncat, îmi miroase gura a muşeţel”, s-a plâns Gregoriu Remeş, muncitor în construcţii. „La gust parizelul e fix la fel, n-am simţit nici o diferenţă, doar că are aroma asta puternică de muşeţel cu care nu sunt obişnuit. Dar tot e bine că n-am păţit ca şi colegul meu de şantier, care are un damf de levănţică de nu poţi sta lângă el.”

Patronul firmei de mezeluri dă vina pe angajaţi. „Le-am spus de zeci de ori să fie atenţi la ingrediente, să nu cumpere niciodată hârtie igienică parfumată. Dacă nu ştiu să citească ambalajul, pot la fel de bine să miroase hârtia, să-şi dea seama dacă e parfumată sau normală. Acum am sute de kilograme de parizer parfumat, pe care nu mi-l mai primeşte nici un magazin”, s-a plâns acesta.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
24 aprilie 2013 15:04

Alte articole

Vezi mai mult