O eroare a personalului Aeroportului Otopeni face deliciul călătorilor în această perioadă! Mesajul "Bine aţi venit", tradus în mai multe limbi, a fost montat pe tavanul aeroportului, însă în zona "Plecări", în apropierea porţilor de îmbarcare.

plecari_sosiri_bunvenit.jpg
În acelaşi timp, tradiţionalul mesaj de adio, "Marş în plm", tradus şi el în toate limbile lumii, a fost amplasat în zona dedicată sosirilor, aproape de benzile rulante pentru bagaje.

"E amuzant, fiindcă chiar asta e senzaţia când pleci, respectiv când vii în România", a comentat un călător în timp ce îşi savura apa minerală de 39,99 lei în aşteptarea unui autobuz Otokar de cea mai înaltă calitate.

"Nu ştim ce s-a întâmplat! Probabil e vina executantului lucrării. Noi am solicitat vopsea roşie, dar mesajele sunt scrise cu negru", a declarat conducerea aeroportului.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Tuesday, 19.03.2019 11:43 Social

National Cinematografic