Forţele NATO şi Ministerul Apărării ar fi făcut o gafă de proporţii în timpul aşa-zisului exerciţiu Saber Guardian! Dacă tancurile au intrat din greşeală în lanul de porumb, acest lucru nu poate însemna decât că România şi aliaţii ei au atacat Rusia cu treierătoarea, transmit surse militare.

atacat_rusia_cu_treieratoare.jpg
"Cam în perioada în care tancurile noastre au pătruns pe terenul agricol de lângă Feteşti, un fermier din localitate a depus plângere că i-ar fi dispărut batoza cu care treiera cerealele", spune generalul Marcel Aurel. "Fiind vorba de un utilaj destul de masiv, e posibil ca treierătoarea să fi fost confundată cu un tanc şi trimisă pe frontul de vest, să-i ia prin surprindere pe ruşi. Stai, ruşii nu erau spre vest, nu?"

"Există zvonuri că un vehicul neidentificat ar fi treierat câteva hectare în zona de graniţă a Ungariei înainte să se defecteze. Vom cerceta", adaugă un înalt oficial NATO.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 21.06.2019 18:21 Social

National Cinematografic