Gândacul de cămin, amenințat cu dispariția, dacă nu revin studenții cu mâncarea

Situație critică pentru milioanele de gândaci din căminele studențești din întreaga țară. Pandemia înseamnă că studenții nu au mai revenit ca în fiecare an, cu gențile pline cu mâncare, așa că o întreagă specie de gândac este pe cale de dispariție.

ONG-urile de protecția animalelor fac tot ce pot, dar deja sute de mii de gândaci pot fi văzuți cu burta în sus pe holuri, agonizând de foame. Câteva activiste sunt în cămine și hrănesc puii de gândac, dându-le zacuscă cu biberonul. Din păcate, eforturile lor vor fi inutile dacă studenții nu se întorc cu hrană pe termen lung.

Câțiva gândaci din Regie sunt pe acoperiș și amenință că se aruncă dacă studenții nu revin curând. Cei de la Protecția Animalelor spun că gândacii suferă și de singurătate de când nu mai sunt studenții și foarte mulți gândaci contau tot pe studenți pentru furnizarea de material de masturbare.

O situație delicată e în căminul Politehnicii, unde o gândacă spune că programatorul ei nu i-a mai dat niciun semn din martie și pune deja la îndoială promisiunile lui.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
2 octombrie 2020 08:16
Citește mai mult despre: cămin gândac student

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult