Gara din Dej, votată cea mai urâtă din lume pentru al 12-lea an consecutiv

Cine spune că nu avem obiective cu care să ne mândrim? Pentru al 12-lea an consecutiv, de când a apărut această competiție, gara Dej Călători și-a adjudecat premiul de cea mai urâtă gară din lume. Șeful gării spune că secretul e să nu faci absolut nimic și rezultatele se vor vedea. El susține că gara e atât de minunată încât Orient Expressul a deraiat acolo intenționat, ca să poată călătorii să admire mai mult timp gara și împrejurimile.

Cu toate astea, anul acesta cei din Dej au avut emoții, pentru că gara din Roșiori de Vede vine tare din urmă la urâțenie. Până la urmă, cei de la Dej au adus două tomberoane maro chiar în ușa gării și uite așa Roșiori a pierdut. Șeful gării din Dej spune că e totuși bizar că a fost o asemenea concurență, din moment ce gara din Dej e între un Lukoil și o vulcanizare.

Titlul de cea mai urâtă gară din lume a început să aducă și turiști, în special din Japonia, că ăia sunt fascinați de tot ce e grotesc și scabros. Alții spun însă că așa-zișii turiști japonezi ar fi doar boschetarul ăla care mai adoarme din când în când în ușă la Sompan Market.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
6 iunie 2024 16:30
Citește mai mult despre: gară

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult