Gata cu agresiunile! Pe toate băncile va sta câte un bodyguard Scorseze

Agresiunile din parcurile bucureștene au stârnit îngrijorare printre autorități la fel de puternică precum cea privind agresiunea lui Putin. Pentru a preveni viitoarele conflicte Primăria Generală a luat decizia de a amplasa câte un bodyguard Scorseze pe fiecare bancă din fiecare parc din București.

„Încă de la introducerea conceptului de bodyguard de 95 de ani cu uniformă, acesta s-a dovedit a fi un succes. Metroul bucureștean este unul din cele mai sigure din lume, agresiunile acolo fiind aproape zero. Ce să mai vorbim de farmacii, unde nu s-a mai înregistrat un incident cu bătaie de mai bine de 20 de ani, de când am pus acești redutabili bodyguarzi”, a declarat șeful Administrație Parcuri din Primăria Capitalei.

Bodyguarzii Scorseze vor lucra în mai multe schimburi, pentru a fi prezenți chiar și noaptea pe băncile din parc, prevenind astfel eventuale violuri, traficul de droguri sau alte fapte anti-sociale. „Estimăm o scădere a activității infracționale cu cel puțin 99%”, spun autoritățile.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

19 mai 2023 14:29
Citește mai mult despre: agresiune parc paznic scorseze

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult