Gata cu amatorii! Guvernul a pus un specialist la Jocuri de Noroc, pe Victor Pițurcă

După demiterea lui Cristi Pascu, frizerul numit șef la Oficiul Jocurilor de Noroc, Guvernul nu se mai joacă și a numit un specialist, pe Victor Pițurcă. Acesta are un CV impresionant în materie de jocuri de noroc și deține recordul pentru cele mai multe șase-șase consecutive, la fel ca Duckadam, cu penaltiurile apărate.

Imediat după numire, Pițurcă a declarat că e mulțumit de decizia Guvernului, dar trebuie ținut cont că viața e o loterie, uneori îți intră așii, alteori trebuie să-i scoți din mânecă. Prima sa decizie a fost să înființeze un cazinou chiar în incinta Oficiului pentru Jocuri de Noroc, iar pe aleea de lângă clădire a instalat aparate slots.

Pițurcă este determinat să facă lucrurile să meargă la Oficiul pentru Jocuri de Noroc, cu orice sacrificiu, chiar dacă asta va presupune să împrumute bani de la cămătari în numele statului. Tot el a anunțat că-și va dedica întreaga viață misiunii de îmbunătățire a jocurilor de noroc și că nu va ieși din sediu până când nu va descoperi o metodă de a câștiga la 21 indiferent ce cărți îți vin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
5 aprilie 2024 13:00
Citește mai mult despre: jocuri de noroc pițurcă

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult