Mai ştii mersul piticului, de la orele de sport din gimnaziu? Ar fi bine să-l exersezi din nou, dacă vrei să mergi cu Blue Air. Compania aeriană a anunţat că pasagerii nu vor mai fi duşi din terminal la avion cu autobuzele, ci în genunchi, ca sclavii, şi dacă nu se mişcă repede vor fi biciuiţi.blue_air_autobuze.jpg

“Apreciem înţelegerea dumneavoastră şi facem eforturi permanente pentru a îmbunătăţi experienţa nenorociţilor care fac prostia de a ne da bani pe bilete. Compania de marfă umană Blue Air roagă pasagerii ca atunci când plouă să-şi ţină valiza sus, deasupra capului, şi dacă le sângerează genunchii sau spatele, de la bici, pot achiziţiona în avion un bandaj steril, cu doar 10 Euro, sau bandaj steril şi o băutură răcoritoare, la doar 14 Euro”, explică Georgeta Lemandroi, purtător de cuvânt Blue Air.

Cel mai dificil este pentru turiştii care merg în pelerinaj cu Blue Air, pentru că ei vor fi obligaţi să dea ocol de 3 ori avionului, în genunchi, înainte să se urce, pentru că aşa e creştineşte. Pasagerii care aplaudă la aterizare beneficiază de tratamentul cuvenit, fiind forţaţi să meargă târâş, prin bălegar, iar bagajele le vor fi aruncate.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Monday, 20.07.2015 16:27 Social

National Cinematografic