Gata cu copiile legalizate! Buletinul va fi reînnoit săptămânal şi cazierul o dată la 3 zile

Guvernul va lua, prin ordonanță de urgență, o serie de măsuri ce vor duce la reducerea birocrației și, practic, la eliminarea copiei legalizate cerută de atâtea instituții inutile ale statului. Astfel, conform noilor prevederi, buletinele trebuie reînnoite săptămânal și cazierul o dată la 3 zile.

„În acest fel nimeni nu va mai avea îndoieli privind autenticitatea documentelor. Te uiți pe data eliberării buletinului, dacă e de săptămâna asta, atunci sigur e bun și valabil. Cazierul va avea același regim iar cetățenii vor trebui să poarte această hârtie tot timpul asupra lor, și când cumpără bilete la cinema și când merg să plătească întreținerea. Nu vor mai exista copii după copii și alte hârtii inutile”, a explicat un reprezentant al Executivului.

Și alte hârtii oficiale emise de statul român vor fi actualizate periodic. Astfel, o dată pe lună cetățenii care au proprietăți vor trebui să facă reînscrierea în Cartea Funciară iar autorizația de construcție trebuie reînnoită trimestrial. În privința pașapoartelor, lucrurile se vor simplifica major: cetățenii români vor primi un singur pașaport, pe viață, dar dacă pleacă din țară vor trebui să treacă zilnic pe la consulatul sau ambasada din țara respectivă pentru a-și pune o ștampilă.

Scris de Ef
22 iunie 2016 11:06
Citește mai mult despre: buletin cazier

Alte articole

Vezi mai mult