Gata cu cozile. Doi șoferi au reparat singuri bucata în lucru de pe Valea Oltului

Exasperați de coada infernală de pe Valea Oltului, dar mai ales de faptul că nimeni nu repară nimic și drumul e blocat degeaba, doi șoferi de pe Valea Oltului au pus mâna pe cazmale și au remediat bucata cu probleme de lângă Căciulata, deblocând complet traficul.

Cei doi au terminat lucrarea în 2 ore, după un studiu de fezabilitate de 30 de secunde. Au folosit materiale de 300 de lei, manoperă de 500 de lei, ceea ce la un contract făcut de stat ar fi trecut de 2 milioane de euro.

”Eu am impresia că exact asta se dorește de către guvernanți. Ei vor ca șoferii să nu mai suporte, să vină cu asfalt de acasă și să reabiliteze podurile, să pună mână de la mână și să facă șosele noi, un drum expres, ceva. Adică, hai să fim serioși, la Transporturi este ministru escrocul ăla de Grindeanu, cu Ordonanța 13, la ce să ne așteptăm?”, susține Petrică, unul din șoferii cu inițiativă.

Șoferii spun că dacă drumari nu avem, măcar polițiștii să-și dea căștile jos și să se apuce să mai repare din drumuri: ”Cu ce mă ajută pe mine că stai cu girofarul pornit? Ce facem, ne uităm unii la alții ca proștii? Puneți mâna și dați la cazmale, că de prins hoți, pedofili, violatori sau corupți oricum nu sunteți în stare”, declară un alt șofer.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
30 mai 2022 22:06
Citește mai mult despre: coadă drumuri Transporturi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult