Gata cu cruciulițele în parbriz! Dacia va fabrica un automobil în formă de cruce

Obsesia românilor pentru siguranța în trafic va lua sfârșit în curând. Reprezentanții Dacia au anunțat că vor fabrica un automobil în formă de cruce, astfel încât șoferii români să nu-și mai umple parbrizele cu cruciulițe și iconițe, fără să fie siguri dacă sunt suficiente astfel încât să se întoarcă acasă în siguranță.

„Știm cu toții că, oricât de multe cruciulițe își pune românul în parbriz, întotdeauna va dori să mai pună una, și apoi încă una. Practic, el trăiește într-o teamă continuă că va face accident din cauză că nu a pus suficiente. Și apoi chiar face accident, pentru că vederea îi este obstrucționată de cruciulițe. Este un adevărat cerc vicios, care va fi eliminat odată ce vom pune în circulație noile automobile în formă de cruce”, a anunțat Decebal Popescu, șeful Departamentului Siguranță și Credință din cadrul Dacia.

Prototipul a obținut 5 din 5 cruciulițe la testele preliminare de siguranță, ceea ce înseamnă că, oricât de imbecil va fi șoferul, riscul unui accident este de 0%. Inspirați de români, cei de la BMW au anunțat că vor produce și ei un automobil similar, motivând că, datorită formei de cruce, acesta va putea ocupa cel puțin două locuri de parcare în plus.


Scris de Luchian
19 noiembrie 2017 09:11
Citește mai mult despre: cruci dacia parbriz

Alte articole

Vezi mai mult