Gata cu risipa! Românii care nu consumă toate minutele gratuite vor fi obligaţi să le plătească

Ministerul Comunicațiilor a anunțat o serie de măsuri menite să eficientizeze uzul frecvențelor de telefonie mobilă din România. Astfel, deoarece clienții rețelelor de telefonie mobilă nu știu să aprecieze la adevărata valoare belșugul la care sunt supuși, aceștia vor fi obligați să plătească toate minutele gratuite neconsumate.

„Nu poți să te lăfăi într-un abonament de 1000 de minute gratuite când în țări mai înapoiate, ca SUA sau Canada ,trebuie să dai bani grei pe un abonament cu 100 de minute. Asta în timp ce țara geme de foame și sunt pensii neplătite. Ori oprim această risipă de minute gratuite, ori îi punem pe cei ce le risipesc să le plătească”, a declarat ministrul Comunicațiilor.

Acesta a precizat că noile reglementări sunt valabile și pentru internetul rămas neconsumat sau pentru minutele internaționale. „Toate minutele, cele în altă rețea, cele speciale cu o țară anume, cele cu numere preferențiale, trebuie consumate, altfel se plătesc la cost de depășire”. Nu vor fi scutiți nici cei care au cartele reîncărcabile, dacă nu și-au consumat minutele de pe ea la următoarea reîncărcare atunci vor fi obligați să încarce în cartelă până ajung să-și plăească datoriile.

Cum ne vin ideile? Bea niște bere TNR și-o să afli. bereatnr.ro/shop

Scris de Ef
11 februarie 2017 04:02
Taguri: minute mobil

Alte articole

Vezi mai mult