Gata cu sexul și genul. Pe noile buletine va scrie Fătălău sau Amețită

În sfârşit, Marea Conspiraţie Sexomarxistă şi Apărătorii Ortodoxiei Dacice au căzut la o înţelegere privind noile buletine! Potrivit „Păcii de la Tecuci”, cărţile de identitate electronice nu vor mai conţine nicio trimitere la „gen” sau „sex”, ci doar vor preciza dacă deţinătorul e „Fătălău” sau „Ameţită”.

„Ideea ne-a venit când am văzut pe Youtube o ameţită urlând din toţi rărunchii că suntem nişte fătălăi. Sunt cuvinte frumoase, care nu supără pe nimeni, spre deosebire de sex, gen, vulvă, veveriţă, ştuţ sau ceatârnozaur”, recunoaşte nea Marcel de la Guvern, părintele noilor cărţi de identitate.

„Da, sună bine Fătălău. Ca un fel de şalău fatal, ca un făgădău cu talangă. Mult mai bine decât ‘gen’, care e planul malefic al lui Soroş să ne transforme copiii în transformeri din ăia”, declară Geani Cozonac, deputat AUR.

Pentru înalţi demnitari şi alte persoane care, dintr-un motiv întemeiat, nu doresc să figureze în acte drept Fătălăi şi Ameţite va exista şi categoria Mafioţi, asigură autorităţile responsabile de buletinizarea electronică.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
5 august 2021 16:19
Citește mai mult despre: ametite buletin carte de identitate fatalai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult