Gata, nu mai suntem pe ultimul loc la nimic! Am fost scoşi din toate statisticile UE, că stricam media europeană

S-a terminat cu propaganda statului paralel! România a înregistrat în sfârşit un progres semnificativ şi nu mai e pe ultimul loc la nimic, după ce a fost exclusă complet din statisticile europene. Un prim efect al eliminării românilor din statistici e că acum în medie un european nu mai e înconjurat de un metru pătrat de coji de seminţe. Din cauza prezenţei României în statistici, în Europa reieşea că cele mai consumate alimente erau pastele, slănina şi pufuleţii.

Oficialii UE explică: “Românii sunt în general săraci, bolnavi, murdari şi primitivi, cu mult peste media europeană. Dar adevărata problemă e că sunt şi mulţi. Chiar şi cu 3,5 milioane emigraţi în alte ţări, tot sunt vreo 17 milioane de români în ţara lor, adică de 3 ori populaţia Danemarcei, de 2 ori a Austriei, de 1,5 ori a Portugaliei. La asemenea populaţie, când ai 30% tuberculoşi chiar se simte la media europeană”.

Şi la obezitate e la fel. Europenii s-au întrebat: „Ce mai contează că sunt 17 milioane de olandezi supli, înalţi şi atletici, când vine România cu 17 milioane de pitici burtoşi? Pe hârtie, din cauza pitecantropilor români, europenii au în medie 1,6 m înălţime, încât râd până şi ţăranii ăia de americani de noi”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
7 martie 2018 14:03

Alte articole

Vezi mai mult