Genial! Chio Chips lansează o nouă gamă de chips-uri cu aromă de colivă

Cunoscuta companie care a lansat până acum pe piaţă chipsurile cu aromă de şaorma sau cele cu mici şi muştar s-a gândit să acceseze o piaţă virgină, cea a înmormântărilor, unde până acum participanţii rămaşi în viaţă nu prea degustau astfel de produse. Noile chipsuri, cu aromă de colivă, vor fi comercializate atât în pungi clasice, dar și în tuburi care vor semăna cu paharele de plastic, astfel încât să păstreze prospeţimea aromei vreme îndelungată.

„Am observat că, în genere, înmormântările sunt foarte triste şi am dorit să aducem un pic de culoare în viaţa oamenilor. Sigur ar fi mai vesel dacă peste slujba preotului s-ar auzi oameni crănţăind voios ceva bun”, a declarat directorul corporaţiei de chips-uri.

Deja au început şi filmările la o reclamă de prmovare a produsului în care, mai mult ca sigur, va apărea Bobonete, că el apare în toate prostiile. Dacă produsul se va dovedi un succes, de sărbătorile pascale se intenţionează lansarea de chipsuri cu aromă de răcitură şi drob de miel.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
27 noiembrie 2013 13:11

Alte articole

Vezi mai mult