Geniştii intervin pentru dezamorsarea unui bărbat care nu s-a băşit de 3 luni

Cod Roșu de flatulență în Berceni, unde o echipă de geniști încearcă să-l dezamorseze pe Marian Coltea, care nu s-a mai bășit de 3 luni și riscă să demoleze blocul dacă dă drumul acum la una. Este mult prea târziu pentru o fâsâită și cel mai sigur este ca Marian să fie dus cu un elicopter undeva deasupra Mării Negre, ca să poată să tragă liniștit prima bășină după 3 luni de blocaj.

Situația lui Marian s-a agravat brusc în ultimele săptămâni, când varza din sarmale i-a dublat volumul burdihanului. Marian spune că s-a mai descurcat cu câte o râgâitură, dar fără o bășină zdravănă intestinele lui pot exploda în orice moment.

Bucureșteanul spune că ultima oară s-a bășit în vară, când a fost și panica aceea cu emisiile din atmosferă. Cantitatea de substanțe chimice eliminate atunci a fost atât de mare, că geamurile lui Marian au cedat și poluarea olfactivă s-a răspândit în tot orașul. Geniștii intervin în aceste momente cu costumul de protecție care poate rezista la o presiune de 300 de mega-pârțuri, însă nici așa nu sunt siguri că vor scăpa cu viață.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
29 decembrie 2020 10:36
Citește mai mult despre: bășină bombă geniști

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult