Geniu! În loc să facă cârnaţi, un român a făcut parizer din porcul tăiat şi i-au ieşit 5 tone

Gata cu risipa! Un român a renunțat la metodele tradiționale de pregătire a porcului după tăiere și n-a mai făcut cârnați, jumări, caltaboș și tobă din el ci a decis să intre și el în lumea antreprenoriatului și să facă parizer. Rezultatele au fost mulțumitoare, dintr-un porc de 120 de kilograme a obținut 5 tone de parizer.

„Am folosit metoda țărănească de făcut parizer, adică am pus acolo ce-am găsit prin casă. Hârtii și acte de care nu mai aveam nevoie, niște tastaturi pe care nu le mai folosesc, hainele vechi ale răposatului de tata, că voiam să le dau la un azil de săraci dar nu mi le-au primit și nisipul de la pisici. La gust nu se simte că nu-i parizer original, că n-am avut bani de amoniu și antibiotice, dar vă asigur că este de aceeași calitate cu ce găsești în magazine”, a spus Adrian Mariș, întreprinzătorul român.

Singura condiție pentru ca un produs să fie vândut pe piață sub denumirea de parizer este ca acesta să treacă așa numitul text Philips-Wuppenthal, care măsoară cantitatea de polimeri complecși din mâncare precum și cea de metale. În cazul în care conținutul de metale radioactive este ridicat, atunci produsul este catalogat ca „salam de casă”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

22 decembrie 2017 08:47
Citește mai mult despre: parizer porc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult