Germania, acasă! Mannschaft, descalificată după ce Mutu a urinat în probele anti-doping

Atacantul de platină al Naţionalei României, Adrian Mutu, a demonstrat că la cei 35 de ani încă poate pune probleme echipelor adverse. Acesta a ieşit în evidenţă la Cupa Mondială din Brazilia, trimiţând de unul singur echipa Germaniei acasă, după mai multe beri băute în tribună.

Un mare fan – în special de 10 ani de când nu mai joacă fotbal – Mutu a ţinut să fie de faţă la meciul Germania-SUA, pentru a-şi susţine favoriţii, dar nevoile fiziologice l-au împins spre toaletă, acolo unde a eliminat pe cont propriu naţională Germaniei fără drept de apel.

Adrian s-a disculpat, spunând: “Am întrebat doi ospătari cu veste verzi, pe unul l-am şi bătut, dar nimeni nu parlea română şi n-am ştiut unde e veceul. Abia după mi-a picat fisa, şi am înţeles că la ei în Brazilia budele sunt lungi şi subţiri şi de sticlă, în formă de eprubetă, şi am ales să mă piş la nemţi, care sunt favoriţii mei. Sunt un tip umblat, înțeleg diferențele culturale.”

“Nicotină, sibutramină, cocaină, nandrolon…La ce am găsit în probele de urină, echipa Germaniei nu ar trebui să fie vie!” a declarat Dr. Mengelenociposchi, Chief of Staff al Comisiei Anti-Doping de la Mondiale.

Scris de Mihai
27 iunie 2014 10:06

Alte articole

Vezi mai mult