Adio, zboruri! Tot mai multe țări din Occident au început să le interzică românilor accesul pe teritoriul lor, întrucât sezonul de cules al sparanghelului s-a încheiat și chiar nu mai există niciun motiv pentru prezența românilor acolo.zbor_anulat_germania.jpg

”Ce vreți să facem? Să cultivăm sparanghel tot anul? Ne plătește România factura la încălzire pentru sere?”, s-a răstit ministrul de externe al Germaniei, după protestul românilor. ”Curse aeriene vor mai fi, în regim de charter, pentru oameni, nu pentru români. Românii pot veni cu trenul, cu condiția să se descalțe când ajung în gară în Germania!”, a completat ministrul.

Cetățenii români sunt rugați să umple ultima lădiță și să o predea celui mai apropiat supraveghetor, apoi să-și ia periuța de dinți din container și să se îndrepte spre aeroport pe jos, în ordine. Românii sunt în schimbi confuzi: ”Care periuță?”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Tuesday, 14.07.2020 14:02 Social

National Cinematografic