Astea sunt adevăratele gusturi româneşti! Şoarecele Claudiu, care recent a fost surprins de camerele video în raionul de carne din Kaufland, a transmis deja o explicaţie oficială, prin care îşi cere scuze, el fiind sub influenţa unui cidru expirat.soarece_kaufland.jpg

“Regret că am fost văzut în asemenea ipostaze în Kaufland. Am părăsit deja acel raion şi m-am întors la mine acasă, în raionul de carne de la Mega Image, unde locuiesc de ani buni. Am plecat de acasă în urma unui conflict cu soţia mea, şoricica Lavinia, pe care probabil o ştiţi de la brânzeturi. Vă asigur că pe viitor voi manifesta o grijă mai mare şi nu voi mai speria clienţii”, a declarat şoarecele Claudiu, vizibil afectat.

Şoarecele Claudiu spune că de foarte multe ori este scârbit de ce vede în raionul de carne din Mega, dar şi de igiena precară a angajaţilor: “Când mă vede lumea în raion la Mega nu se face atâta caz cum s-a făcut în Kaufland. Se ştie că toată carnea pe care m-am plimbat eu se bagă la tocat, sau la parizer”, a spus Claudiu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Thursday, 01.03.2018 17:59 Social

National Cinematografic