Gest nobil! Un român a găsit pe stradă o pungă cu 4000 de pungi şi a predat-o la Poliţie

Tu ce-ai fi făcut în locul lui? Marian T., un electrician de 42 de ani din cartierul Berceni, a găsit în această dimineaţă pe trotuarul din faţa blocului său o pungă conţinând incredibila sumă de 4000 de pungi. Alţii şi-ar fi însuşit averea pe loc, nu însă bucureşteanul, care a predat punga cu pungi la cea mai apropiată secţie de poliţie.

“Dau să ies din bloc şi văd pe jos o sacoşă mare, înnodată. Mă uit în jur – nimeni. O desfac – ce să văd? Câteva mii de pungi, o adevărată avere! N-am văzut niciodată atâtea pungi la un loc”, spune Marian. „Dacă eram genul ăla de om, acum aveam debaraua plină, număram la pungi până mâine!”

„Ai mei mi-au dat însă altă educaţie. Îmi plac pungile, dar nu sunt un pungaş! M-am gândit: Marian, dacă erai tu acum în pielea amărâtului care le-a pierdut?”, a adăugat bărbatul.

Proprietarul pungilor, un pensionar din blocul de vizavi, a izbucnit în lacrimi când şi-a primit înapoi cele 4000 de sacoşe – economiile sale de o viaţă. „Mi le-a luat vântul direct din balcon. Credeam că n-o să le mai văd niciodată!”

Dând dovadă de şi mai multă nobleţe, eroul Marian T. spune că a refuzat chiar şi cele 200 de pungi pe care bătrânul i le-a oferit drept recompensă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
9 august 2017 17:08
Citește mai mult despre: politie punga cu pungi pungi recompensa

Alte articole

Vezi mai mult