Gest superb în aceste vremuri grele! Patriarhul a donat 1 milion de euro la biserică

Imposibilul s-a produs! Gestul la care nimeni nu se aștepta, ca Patriarhul Daniel să doneze bani, tocmai s-a întâmplat. ”Am decis să donez 1 milion de euro”, a anunțat azi Patriarhul. ”Trăim vremuri grele și vreau să-mi aduc și eu contribuția. Banii vor ajunge la biserică.”

Patriarhul spune că la spitale donează oricum multă lume, așa că era firesc ca el să doneze banii bisericii. ”Nu vreau să spun că biserica este discriminată la donații în aceste vremuri, dar este”, a spus Preafericitul Daniel. ”S-a ajuns până într-acolo încât primăriile, pușculițele tradițioanele ale bisericii noastre, dau bani doar la spitale în perioada asta.”

CEO-ul BOR îi încurajează pe români să-i urmeze exemplu și să doneze și ei către biserică. ”Chiar dacă bisericile sunt închise, românii trebuie să știe că pot dona și prin transfer bancar”, a anunțat Daniel. „Dar atenție, dragi români! La transfer bancar există și niște comisioane, deci puneți mai mulți bani decât aveți în gând, ca să nu văduviți în vreun fel biserica în aceste vremuri grele.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
5 aprilie 2020 06:48
Citește mai mult despre: Patriarh

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult