Gest uman! Un liceu a pus şerveţele lângă avizierul unde s-au afişat rezultatele la BAC

Hai că se mişcă ceva şi la noi! Directorul unui liceu din Capitală a anticipat nevoile elevilor care au dat BAC-ul în această sesiune şi a pus un teanc de şerveţele lângă avizier. Directorul spune că în fiecare an situaţia e cam aceeaşi: elevii vin, văd notele şi încep să plângă, lăsând lacrimi şi muci peste tot.

“Dacă nu erau pregătiţi la examene, cum să fie pregătiţi la rezultate? Niciunul nu se gândeşte să vină cu şerveţele de acasă şi aici îl apucă plânsul cu convulsii când vede că e picat”, spune directorul liceului.

Gestul directorului de liceu e cu atât mai mărinimos cu cât şerveţelele sunt disponibile şi pentru părinţi, care de multe ori plâng mult mai tare decât elevii: “Pentru elev, de obicei rezultatul nu prea e o surpriză, că elevul ştie cât de prost a învăţat şi că a dat foaia aproape goală. Dar pentru părinţi chiar e o surpriză”, spune un profesor.

Inevitabil, cam toţi elevii picaţi ajung să folosească şerveţelele, că după ce văd părinţii că au picat apar efecte gen luat telefonul şi tăiat porţia de bani, chestii care chiar le provoacă plâns cu sughiţuri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 iulie 2019 12:03
Citește mai mult despre: BAC

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult