Gheorghe Zamfir, bănuit că este liderul grupării neo-naiste care a şocat Germania

Crimele comise de un grup de neo-naişti din Germania asupra mai multor imigranţi au şocat populaţia Germaniei. Cancelarul german Angela Merkel a intervenit personal în anchetă şi le-a cerut poliţiştilor să identifice cât mai degrabă cu putinţă capii grupării de extremă dreapta.

Rezultatele nu au întârziat să apară. În urma percheziţiilor efectuate în locuinţele celor trei persoane arestate până acum, anchetatorii găsit o serie de dovezi care-l indică pe Gheorghe Zamfir drept liderul neo-naiştilor germani.

“În locuinţele celor arestaţi s-au găsit mai multe albume şi postere cu Gheorghe Zamfir, unul dintre cei mai cunoscuţi naişti ai României. Într-unul dintre postere, acesta ţinea un nai într-o mână şi executa salutul naist, ceea ce ne face să credem că legăturile sale cu extremiştii naişti sunt extrem de puternice”, a explicat unul dintre achetatori.

Un motiv suplimentar pentru care numele lui Gheorghe Zamfir apare în acest caz este faptul că acesta a stat foarte mult timp în Franţa, unde a cucerit cu foarte mare uşurinţă publicul francez. “Numai în faţa unui naist s-ar fi lăsat francezii cuceriţi atât de uşor”, sunt de părere anchetatorii nemţi.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 noiembrie 2011 17:11

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult