Au visat virgine, dar au trăit o dezmăgire cruntă! Asta au pățit cei șapte teroriști ISIS care au murit vineri seara în urma atentatelor de la Paris. În locul celor 72 de virgine la care sperau, teroriștii au fost întâmpinați în lumea de dincolo de Paula Iacob, îmbrăcată lejer și afișând un zâmbet lasciv.

paula_iacob_terorist_speriat.jpg Imediat după firescul urlet de spaimă, teroriștii ISIS au încercat să fugă în toate direcțiile posibile, însă oriunde ar fi fugit, chipul Paulei Iacob îi însoțea peste tot. ”Allah, de ce ne-ai trădat?” sau ”Am murit degeaba!” sunt doar câteva din urletele disperate ale teroriștilor, dezamăgiți că au pus botul la faza cu 72 de virgine.

”Speram la 72 de virgine, nu la una care are vârsta cumulată a 72 de virgine”, și-a strigat disperarea unul dintre teroriști. Speriați de gândul oricărei forme de interacțiune cu Paula Iacob, în cele din urmă cei șapte teroriști s-au reorganizat: șase s-au cuplat între ei, în timp ce al 7-lea, rămas singur, a cerut o capră, mai ales că tot de o capră a avut parte și pe vremea când încă trăia pe Pământ.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 16.11.2015 15:05 Social

National Cinematografic