Ghinion crunt! În loc de 72 de virgine, pe teroriștii kamikaze din Paris i-a întâmpinat Paula Iacob

Au visat virgine, dar au trăit o dezmăgire cruntă! Asta au pățit cei șapte teroriști ISIS care au murit vineri seara în urma atentatelor de la Paris. În locul celor 72 de virgine la care sperau, teroriștii au fost întâmpinați în lumea de dincolo de Paula Iacob, îmbrăcată lejer și afișând un zâmbet lasciv.

Imediat după firescul urlet de spaimă, teroriștii ISIS au încercat să fugă în toate direcțiile posibile, însă oriunde ar fi fugit, chipul Paulei Iacob îi însoțea peste tot. ”Allah, de ce ne-ai trădat?” sau ”Am murit degeaba!” sunt doar câteva din urletele disperate ale teroriștilor, dezamăgiți că au pus botul la faza cu 72 de virgine.

”Speram la 72 de virgine, nu la una care are vârsta cumulată a 72 de virgine”, și-a strigat disperarea unul dintre teroriști. Speriați de gândul oricărei forme de interacțiune cu Paula Iacob, în cele din urmă cei șapte teroriști s-au reorganizat: șase s-au cuplat între ei, în timp ce al 7-lea, rămas singur, a cerut o capră, mai ales că tot de o capră a avut parte și pe vremea când încă trăia pe Pământ.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
16 noiembrie 2015 13:05
Citește mai mult despre: ISIS paula iacob terorist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult