Zi proastă pentru niște hoți din București care au zis că fac un ban cinstit. După ce au supravegheat câteva ore un bancomat din zona Titan și au văzut când este încărcat cu bani, aceștia au reușit să-l spargă. Din păcate însă nu au avut noroc: la câteva minute după ce au fugit cu banii au fost prins de o patrulă de poliție care i-a jefuit de ultimul leuț. 

hotii_au_furat_un_bancomat.jpg

„Dom'le, dacă era o tâlhărie oarecare mai ziceam, dar ăștia erau polițiști. Ne-au luat și banii, și portofelele, și ceasurile de la mână, lanțurile de la gât, verighetele, tot. Ba, ne-au zis ca până săptămâna viitoare să venim cu câte o mie de lei la secție”, a declarat unul din hoți. 

La final, polițiștii le-au indicat hoților unde este un bancomat cu mai mulți bani și i-au trimis la muncă, menționând că dacă nu vin cu suficiente fonduri din el le rup picioarele. „Dacă știam că o să ajung tot să am un loc de muncă, să lucrez pentru cineva, nu mă mai apucam de furat, stăteam acasă degeaba pe ajutoare sociale”. 

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Monday, 08.08.2016 17:53 Social

National Cinematografic